Реал Мадрид хвърля сериозна сума за талант на Рома
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Италианският национал Николо Дзаниоло е попаднал в полезрението на Реал Мадрид като испанският гранд планира да плати голяма сума за халфа на Рома, съобщава изданието Todofichajes.

Дзаниоло доскоро лекуваше контузия, но вече е възстановен и поднови тренировки, като ще се стреми да покмогне на Рома за по-предно класиране в Серия “А”. На “Сантиаго Бернабеу” отдавна са хвърлили поглед на 21-годишния талант и са взели решение да го вземат в състава си. Ръководството на “белия балет” ще преброи 50 милиона евро за един от големите таланти на Италия, допълва изданието.

“Кралският клуб” доста промени трансферната си политика в последните години, като се търсят млади и перспективни футболисти. Дзаниоло се вписва идеално в тези параметри и Зинедин Зидан е дал зелена светлина за неговото привличане, а и френският специалист харесва качествата му.

През този сезон Дзаниоло е изиграл 18 мача в Серия “А”, в които е отбелязал 4 гола. За последно той взе участие в мача с Ювентус на 12 януари и оттогава не е играл поради контузия, но се очаква скоро да се завърне на терена. Халфът се представя силно и в Лига Европа, като в 6 срещи е вкарал 2 попадения. Той се разписа в домакинските срещи на Рома с Борусия Мьонхенгладбах (1:1) и Истанбул ББ (4:0).