Реал Мадрид обмисля да даде шанс на Лука Йович
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Сръбският национал Лука Йович изпрати един от най-слабите си сезони. Нападателят се радваше на страхотна кампания преди година, когато бележеше гол след гол за Айнтрахт Франкфурт и бе закупен от Реал Мадрид за 60 милиона евро. На “Сантяго Бернабеу” обаче сръбският нападател не успя да покаже нищи от това което умее.

Според информациите доскоро сърбинът със сигурност ще бъде продаден след края на сезона, но сега в Мадрид се замислят дали да не му дадат още един шанс да се докаже, съобщава “АС”. Интерес към Лука Йович има от много клубове от Европа. Агентът на играча Фали Раманади в последните дни посети Милано и Неапол, за да води разговори с директора на Милан Паоло Малдини и с този на Наполи Фредерик Масара за възможността за трансфер на футболиста на Реал в някой от тези два клуба. Лука Йович е свързван и с Лестър, Нюкасъл и Херта, които имат нужда от нови играчи в офанзивен план.

Сръбският нападател вкара само 2 гола през този сезон в 17 мача в испанската Ла Лига. Все пак ръководните фигури на “Сантяго Бернабеу” обмислят дали да не го оставят в състава още година с надеждата той да върне позната форма от преди година и да разкрие истинския си потенциал.