google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" няма да подпише с играча на Леверкузен през това лято

Флориан Виртц едва ли ще се присъедини към Реал Мадрид, съобщава испанското издание Defensa Central. Действащият шампион на Ла Лига отхвърли възможността да подпише с 19-годишния талант. Полузащитникът на Байер Леверкузен пък мечтае да осъществи трансфер Барселона.

Флориан Виртц преодоля дългосрочна контузия, за да се утвърди отново като ключова фигура за Байер Леверкузен. Тимът от Бундеслигата има нов мениджър начело – Шаби Алонсо, но тийнейджърът остава топ играч. Испанският специалист използва редовно германския национал след завръщането му от контузия.

19-годишният играч записа два гола и шест асистенции в 19 изяви във всички състезания. Няколко клуба искат да го привлекат, включително Барселона и Реал Мадрид. По последни информации обаче “белият балет” се е отказал да вземе Виртц през това лято. Това е така, защото младежът мечтае да се присъедини към Барселона, когато напусне Байер Леверкузен.

Байер Леверкузен вероятно ще поиска солидна сума, за да се раздели с офанзивния халф. Това ще бъде проблем за Барселона на фона на безкрайните им финансови проблеми.