Рио Фърдинанд: Каземиро вече се чувства неуважаван в Ман Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Фърдинанд предположи, че Каземиро ще се почувства „неуважаван", тъй като продължава да бъде резерва

Ерик тен Хаг избра да остави Каземиро на пейката срещу Ман Сити. За пореден път бразилският национал бе резерва в мач от Висшата лига. Това със сигурност не му се отразява добре, тъй като започва да губи игрова практика. Легендата на “червените дяволи” Рио Фърдинанд смята, че бразилският халф вече се чувства “неуважаван” на “Олд Трафорд”.

Каземиро наблюдаваше как съотборниците му губят с 0:4 на полувремето, като четиристранната атака на Сити от Джак Грийлиш, Фил Фодън, Кевин Де Бройне и Ерлинг Хааланд се развихри. Бразилецът в крайна сметка беше пуснат на мястото на Скот Мактоминей, но ъзможността му да повлияе значително на срещата отдавна беше отминала.

„Не му беше дадено да започне в отбора, когато беше във форма и готов, той е регресирал по отношение на физическата си форма, така че сега е по-зле, отколкото когато дойде. Той все още трябваше да набира скорост, когато дойде от друга лига в тази“, каза Фърдинанд.

“Чудя се какво влияние има това върху някой като него. Да, той има опит и какво ли още не, но сигурно седи там и си мисли: „Уау, щастлив съм да бъда тук в Ман Юнайтед, но се чувствам малко неуважаван тук, предвид това, което съм постигнал“. Ще се изненадам, ако не се чувства така”, заяви бившият бранител на “червените дяволи”.