google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сега се чудим как да победим такъв талантлив и добре организиран отбор като Италия", сподели Роберто Мартинес.

Наставникът на белгийския национален отбор Роберто Мартинес направи коментар преди двубоя срещу Италия от 1/4-финалите на Евро 2020. Според селекционера на Белгия, италианският тим ще атакува от самото начало на мача, тъй като играе офанзивно, но пък неговите възпитаници знаят как да се противопоставят на съперника.

“Италия ще атакува от първата секунда. Тя ще играе динамично и целенасочено. Но всеки от нашите играчи знае своята задача на терена. Въпреки че в мача с Португалия можехме да покажем по-последователен футбол. На този етап от турнира обаче обикновено няма такива физически сили, тъй като двубоите са изтощителни. За щастие имаме достатъчно дни, за да се възстановим и да се подготвим за следващия мач.

Никой не можа да победи националния тим на Италия в 31 мача. И това няма да се случи, ако нямате добре подготвен състав. Преди мача срещу Португалия постоянно се питахме дали можем да победим настоящия носител на трофея от Евро 2020. Успяхме. Сега се чудим как да победим такъв талантлив и добре организиран отбор като Италия”, каза Роберто Мартинес.

Двубоят между Белгия и Италия в в петък, 2 юли, като букмейкърите дават предимство на Скуадра Адзура.