google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Босът на Лестър Брендън Роджърс обяви, че неговите момчета имат възможност да запишат знаменита победа над далеч по-богатия Манчестър Юнайтед, за която ще се чуе в целия свят.

В последния кръг във Висшата лига в неделя Лисиците приемат Червените дяволи, знаейки че пълният комплект точки в срещата ще трасира пътя им за Шампионската лига.

Лестър е пети с 62 точки, а пред него са Манчестър Юнайтед и Челси – с по 63.

“Това, което играчите направиха до този момент е брилянтно,” заяви бившият мениджър на Ливърпул. “Сега те имат шанса да постигнат резултат, за който ще чуят по цял свят. Нека просто излезем и се наслаждаваме.”

Роджърс заяви, че задачата на Юнайтед ще бъде по-трудна, тъй като те са поставени под натиск да удържат на всяка цена мястото си в Топ 4.

“Ние също бихме искали да играем в Шампионската лига, но когато си клуб като Манчестър Юнайтед, или друг от тези супер клубове, ти просто трябва да бъдеш в Шампионската лига поради много причини. Това е доста ясно.

“Когато харчиш толкова много, а и всичко останало, имаш нужда да бъдеш в турнира и това води до съвсем различни очаквания.”