google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Португалската звезда все още е разследванa заради нарушаване на здравния протокол

Супер звездата на Ювентус Кристиано Роналдо е дал отрицателна проба при направен тест за коронавирус и вече не е под карантина, съобщи шампионът на Италия, добавяйки, че нападателят е възстановен от болестта след 19 дни, прекарани в самоизолация.

 

Вестта за заразяването на виртуоза дойде след мачовете на националния отбор на Португалия с Испания и Франция, след което 35-годишният футболист се върна в Торини, предизвиквайки бурно недоволство от страна на спортния министър Винченцо Спадафора.

Неотдавна политикът коментира, че футболните умения на Роналдо не му дават право да се държи арогантно и неуважително към институциите, допълвайки че той се е завърнал на Апенините без да има позволение. В момента звездата на Юве е разследван от италианската прокуратура за нарушаване на здравния протокол.

Целта на преждевременния воаяж на Роналдо бе да съкрати времето за карантина от 14 на десет дни, колкото е в Италия, за да може да участва в мача на Бианконерите срещу Барселона в Шампионската лига. Нападателят обаче пропусна дългоочакваната среща с Лео Меси заради няколко положителни теста.

Роналдо, който преодоля болестта без симптоми и в изолация в дома си, изрази разочарованието си в социалните мрежи, където написа: “PCR-тестът е глупост!”.

Утре Юве гостува на 14-ия в подреждането Специя в Серия А.