Роналдо избухна заради “Златната топка”: Печеля за себе си!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Португалецът нападна главният редактор на "Франс Футбол" и го обвини в лъжа

Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо нападна остро главният редактор на “Франс Футбол” Паскал Фер часове преди връчването на Златната топка за 2021 година.

Португалецът реагира гневно на изказването на Фер пред “Ню Йорк Таймс”, че Роналдо се интересувал само да завърши кариерата си с повече Златни топки от Лионел Меси и това е единствената му цел.

36-годишният нападател си позволи да опровергае публично тези думи: “Паскал Фер лъже. Той използва името ми, за да промотира публикацията. Неприемливо е човек, който е отговорен за връчването на толкова престижна награда, да лъже по подобен начин за човек, който винаги е уважавал Франс Футбол и Златната топка”, написа Роналдо.

“Днес той отново излъга, казвайки че отсъствието ми от церемонията е заради карантина. Винаги съм искал да поздравя тези, които печелят в името на спортсменството и феърплея, които са ме водили през цялата ми кариера. Никога не съм срещу когото и да е. Винаги печеля за себе си и отборите си. Печеля за тези, които ме обичат. Не печеля срещу някого. Най-голямата амбиция в кариерата ми е да бъде добър пример за всички, които са или искат да бъдат професионални футболисти. Най-голямата амбиция в кариерата ми е да оставя името си написано със златни букви в историята на футбола.”

“Ще завърша с това, че вече съм концентриран върху следващия мач на Манчестър Юнайтед и всичко, което заедно с моите съотборници и фенове можем да постигнем този сезон. Останалото? Останалото си е останало …”, завършва Роналдо.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Cristiano Ronaldo (@cristiano)