google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Португалецът ще дискутира бъдещето си в края на сезона

Шансовете Кристиано Роналдо да продължи да носи екипа на италианския гранд Ювентус и след края на контракта, изтичащ през лятото на 2022 година, не са никак малки, съобщава престижният Gazzetta dello Sport.

Разговорите между шефовете на Бианконерите и португалската звезда за евентуалното удължаване на договора обаче ще се проведат в края на сезона.

Вече стана ясно, че Юве няма никакво намерение да продава 36-годишния Роналдо, независимо от финансовите трудности за клуба от “Алианц Стейдиъм”, настъпили заради кризата с коронавируса.

Последният, който категорично обяви, че португалецът остава в Торино, бе вицепрезидентът Павел Недвед.

“За мен Роналдо не може да бъде докоснат,” заяви бившият чешки национал пред DAZN. “Той има договор до 30 юни 2022 година и ще остане. Какво ще се случи след това, предстои да разберем.

“Кристиано ни тласна към върха на футбола. На техническо ниво не може да го обвинявате. Той е вкарал повече от 100 гола в 120 мача.

Роналдо може да остане в Юве и след 2022 година 1

“Може да го критикуваме – всички трябва да сме отворени за критика, когато сгрешим, но да поставяме под въпрос неговите качества и това, което той ни дава във всеки мач, за мен не е честно.”