Роналдо не се яви на тренировка с резервите на Португалия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Португалската звезда се присламчи към групата с титуляри от мача с Швейцария

Във вторник вечер Португалия записа категорична победа с 6:1 над Швейцария на 1/8-финалите на Световното първенство в Катар и даде заяка за нещо голямо на Мондиал 2022. В тима обаче има напрежение и то е заради суперзвездата на “мореплавателите” Кристиано Роналдо.

Капитанът на Португалия остана на пейката в мача срещу „кръстоносците“, като влезе на терена чак в 73-ата минута, когато двубоят бе решен в полза на европейските шампиони от 2016 г. В деня след мача с Швейцария, наставникът на Португалия Фернандо Сантош организира две отделни тренировки за своите възпитаници.

Едната бе за титулярите в мача с швейцарците – те тренираха във фитнеса, докато резервите трябваше да работят на тренировъчния терен. Роналдо обаче се яви в групата на резервите, а вместо това бе във фитнеса с титулярите, пише вестник “Marca”.

От португалския лагер не съобщават за някаква травма на 37-годишната звезда, поради което да не тренира на терена, като е по-вероятно той отново да е недоволен от променилия му се статут в тима.