Роналдо поискал съвет за бъдещето си от сър Алекс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Кристиано обмисля бъдещето си на "Олд Трафорд"

Португалската звезда Кристиано Роналдо се е срещнал лично няколко пъти със сър Алекс Фъргюсън, като играчът на Ман Юнайтед е поискал съвет от легендарния треньор за бъдещето си. В момента двамата живеят в имения в Чешър, които се намират в близост едно до друго. Роналдо често посещава своя ментор, информира „Мирър“.

Сър Алекс и Кристиано винаги са били близки, а легендарният шотлански треньор имаше основна роля за завръщането на португалеца на „Олд Траофрд“ през миналото лято. Изданието твърди, че  Фъргюъсн настоява Роналдо да остане в клуба през следващия сезон и да пробва да работи с новия треньор Ерик Тен Хаг.

Настоящият сезон е истински провал за „червените дяволи“, Роналдо играе на високо ниво и е вкарал 24 гола за Манчестър Юнайтед, но въпреки това отборът е далеч от топ 4 и не спечели нито един торфей. Според Ралф Рангник бъдещето на Роналдо зависи от това дали Ерик Тен Хаг ще иска той да остане в клуба. Нидерландският специалист може да иска Роналдо да не бъде основна фигура и да гради отбор за бъдещето, докато желанието на португалеца винаги е да играе възможно най-много.