Роналдо пожела да напусне Ман Юнайтед при добра оферта за клуба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Португалецът иска да играе в Шампионска лига през сезон 2022/23

Възможността тимът на Манчестър Юнайтед да бъде без голямата си звезда Кристиано Роналдо през новия сезон е все по-голяма. Португалецът е поискал от ръководството на тима да не му прави спънки за трансфер, ако има добра оферта за него. Основният мотив на звездата е желанието му да играе в Шампионска лига във всеки сезон до края на кариерата си.

Роналдо не е пропускал участие в състезанието, след като играе в ШЛ вече 19 поредни сезона от 2003 г. Насам. През следващия сезон Ман Юнайтед ще играе в Лига Европа, а португалецът не желае да дебютира в този трансфер. Кристиано смята, че има още три или четири години на високо ниво и желанието му е да играе в най-авторитетния клубен турнир на Стария континент. Въпреки това Роналдо много уважава тима на Ман Юнайтед и има огромни симпатии към него, като все пак има вероятност да остане в клуба.

Преди дни Роналдо е попитал агента си Жорже Мендеш какви са вариантите му за трансфер. От тогава предтавителят на Роналдо прави проучвания за различни клубове, в които CR7 може да премине, сред които Челси. За момента обаче няма официално предложение към Кристиано от друг отбор.