Роналдо с нови обвинения: Тен Хаг ме провокираше
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Извиних се, но да ме наказва за три дни е прекалено", заяви той

Още една част от интервюто на Кристиано Роналдо пред Пиърс Морган излезна наяве. В нея той продължава с обвиненията си към мениджъра на Манчестър Юнайтед – Ерик тен Хаг.

“Не знам дали съжалявам, че напуснах стадиона (срещу Тотнъм б.р.). Може би да, може би не. Трудно е да кажа на 100%. Да кажем, че съжалявам, но в същото време се чувствам провокиран от треньора, който искаше да ме пусне за три минути. Съжалявам, но не съм такъв играч и знам какво мога да дам на отбора. Той каза, че от респект към моята кариера не ме пусна в мача срещу Манчестър Сити, но после иска да ме вкара за три минути срещу Тотнъм – няма логика. Почувствах се провокиран няколко пъти.”

“Бях много разочарован от комуникацията с Манчестър Юнайтед. Никога не съм имал проблем с никой треньор или отбор, и после те ме наказаха за три дена. Почувствах се унижен. Попитаха ме вкъщи как най-добрият играч в света е наказан. Опитах се да дам моите съвети и опит, за да помогна на Манчестър Юнайтед да бъде там, където заслужава да е. Когато пристигнах в клуба, винаги съм бил готов да помогна на отбора да прави добри неща, да се състезава с най-добрите, но е неприятно, когато един ден ти “отрежат краката”, сподели португалецът.