Роналдо с трогателно съобщение към многобройните си фенове
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Никога няма да мога да ви се отблагодаря, нямаше да успея без вас", написа португалецът

Рожденикът Кристиано Роналдо, който днес навърши 36-години, се разчувства от пожеланията, с които беше засипан на този специален за него ден.

Звездата на Юве и световния футбол благодари на феновете си с трогателно съобщение от профила си в Instagram.

“”36 години, това е невероятно. Сякаш всичко започна вчера, но това пътуване вече е пълно с приключения и истории, които да помня. Моята първа топка, моят първи отбор, моят първи гол… Времето лети!

От Мадейра до Лисабон, от Лисабон до Манчестър, от Манчестър до Мадрид, от Мадрид до Торино, но най-вече, от дъното на сърцето си към света… дадох всичко, което можах, никога не отстъпих и винаги съм се старал да давам най-добрата моя версия. В замяна вие ми дадохте своята любов и безусловна подкрепа. И заради това, никога няма да мога да ви се отблагодаря. Нямаше да успея без вас.

Празнувайки своя 36-и рожден ден и 20-ата година като професионален футболист, съжалявам, че не мога да ви обещая още 20 години от това. Но това, което мога да обещая е, че докато продължавам да играя, никога няма да получите от мен по-малко от 100%!

Благодаря ви още веднъж за цялата подкрепа и милите пожелания днес. Значи много за мен и всички вие имате специално място в моето сърце”, написа португалецът към снимка на семейството му – приятелката Джорджина Родригес и четирите му деца, а на масата е сервирана празнична торта с цветовете на португалския флаг.