Роналдо за празните стадиони: Все едно сме на цирк без клоуни
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Звездата на световния футбол Кристиано Роналдо направи интересен коментар за празните стадиони, след като футболните мачове се играят при закрити врати заради пандемията от коронавирус. Роналдо определи ситуацията като цирк без клоуни.

При снощната победа на Португалия над Швеция с 2:0, Кристиано вкара и двата гола за успеха на “мореплавателите” в турнира Лигата на нациите. Роналдо достигна до 101 гола с националната фланелка, като така той стана едва вторият играч в цялата история на футбола, който минава кота 100 за страната си. ПТрибуните на стадиона в Стокхолм обачеб бяха празни, като нямаше как феновете да отдадат заслуженото за изключителното му постижение.

“Все едно отиваме на цирк, в който няма клоуни или в градина, в която няма цветя”, каза Роналдо по повод срещите без публика.

“Всички футболисти не харесваме това, но аз лично вече свикнах. Преди мач просто се настройвам, че на стадиона няма да има никой. Липсват ми не само нашите фенове, но и тези, които ни освиркват. Тъжно е. Харесва ми, когато ме изпсуват – това още повече ме мотивира. Но здравето е на първо място и ние трябва да се съобразим с това. Все пак е тъжно”, добави още нападателят на Ювентус.

Роналдо сподели, че се надява в близките месеци привържениците да се върнат по стадионите. Според последните новини, в италианската Серия А няма да има публика поне до октомври.