Росен Кирилов: ЦСКА 1948 има голямо бъдеще (ВИДЕО)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Харесвам отборът ми да доминира, да притежава топката, да пресира, да е агресивен и да вкарва много голове"

Новият треньор на елитния ЦСКА 1948 Росен Кирилов направи първа тренировка с тима в Правец. Наставникът на столичани се изказа ласкаво за младите играчи на „червените“, като ги определи като едни от най-перспективните в България. „Виждам един много млад и много перспективен отбор, който има голямо бъдеще. Тук са събрани са може би най-добрите млади играчи в България. Наистина е удоволствие да се работи с такива млади и талантливи момчета”, заяви Кирилов за клубния канал на ЦСКА 1948.

„Щабът, с изключение на Атанас Борносузов, който ще заема друга функция – главен скаут, остава същият. На мястото на Борносузов ще се включи Тодор Киселичков. Избрах ЦСКА защото ми хареса концепцията да се работи с млади български футболисти. На мен това ми е мечата отдавна – да работя с млади играчи, талантливи играчи”, допълни треньорът.

Първа тренировка на Росен Кирилов с ЦСКА ⚽🔴

Новият старши треньор на ЦСКА Росен Кирилов вече проведе първата си тренировка начело на “армейците”. ⚽🔴

🎥 Чуйте какво заяви наставникът пред камерата ни в Правец, където се подготвя тимът.

❓ Кирилов отговори на въпроси относно щаба, впечатленията си от състава, амбициите през настоящия сезон и в генерален план, както и за плановете през паузата за мачовете на националните отбори.

#CSKA1948

„Винаги има какво да се промени в положителна посока. Има някои неща, които бих искал да променя и ще работя да ги подобря. Агресивност, компактност. Аз харесвам отборът ми да доминира, да притежава топката, да пресира, да е агресивен и да вкарва много голове.“

„Имаме организирана контрола с Миньор Перник в събота тук на базата в Правец. Ще се опитаме да направим тренировките по-интензивни. Искаме да направим един микроцикъл и да ги заредим за оставащите мачове. Целите са ни най-високите – да се играе хубав футбол и да се взимат максимален брой точки за всеки мач“, каза на финал специалистът.