google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Роберт е умен човек и иска да печели - не се сещам какво повече Барса може да му предложи", споделя Карл-Хайнц Румениге

Бившият изпълнителен директор на Байерн Карл-Хайнц Румениге изрази своето мнение за ситуацията с полската звезда на баварците Роберт Левандовски. Опитният голмайстор има контракт с Байерн до края на сезон 2022/23, но иска да бъде продаден през лятотп. Сериозен интерес към поляка има от Барселона, но баварският гранд не желае да продава своя голмайстор.

„Спокоен съм за ситуацията с Левандовски. Неговият договор изтича следващата година, а това значи, че клубът може да реши какво да прави – да го продаде или не”, заяви Румениге пред „Билд”.

„Роберт е много умен човек, който трябва да остане в клуба. Той е човек, който иска да печели. Не мисля, че в момента може да спечели повече в Барселона, отколкото в Байерн. Какво повече може да предложи Барселона от Байерн? Не се сещам за нищо”, продъжли той.

„Левандовски е машина за голове и е поставил рекорди във всички турнири. Не бих позволил такъв играч да си отиде просто така. Трябва да се бориш за него и да говориш с неговия агент, въпреки че ситуацията не е лесна”, добави Румениге.