Салинас за трансфера си на “Лаута”: Това беше най-добрият ми избор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Полузащитникът Лукас Салинас бързо се превърна в основен играч за Локомотив Пловдив след трансфера си на “Лаута”. Бразилецът призна, че изборът му да облече „черно-бялата“ фланелка е най-добрият.

Халфът говори пред esporteinterativo.com и за предстоящия мач на “черно-белите” тази вечер от 1-ия квалификационен кръг за Лига Европа срещу черногорския Искра.

“Бях си представил, че мога да направя скока. Имах добри изяви в отбори от Португалия, но нямах добра статистика. Щом подобрих това дойдоха и някои възможности, а аз направих най-добрият избор в този момент. По този начин дойдох в Локомотив Пловдив. Не очаквах, че ще се адаптирам толкова бързо и ще спечеля трофеи. И дори класирането за квалификациите за Лига Европа е сбъдната мечта“, заяви Салинас.

„Имаме големи големи очаквания. Наясно сме, че е много трудно да влезем в групите на Лига Европа, защото има четири тежки кръга. Спечелихме си правото да участваме и работим, за да стигнем максимално далеч. Винаги вървим стъпка по стъпка. Надявам се срещу Искара да е първата“, добави халфът на носителя на Купата на България.

“Готвим се здраво и получаваме информация за съперника от треньорският екип, който ни показва видеоанализ. Нашият опонент залага на физическа сила и ще се опита да наложи темпото на срещата. Ще направим всичко необходимо да се класираме за следващия кръг“, каза още бразилецът.