Сами Кедира напуска Ювентус през януари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Германският национал обяви, че е готов за ново предизвикателство

Сами Кедира заяви, че иска отново да играе футбол и е готов за ново предизвикателство, което е намек, че ще напусне Ювентус през януарския трансферен прозорец. Германският халф все още не е играл за Юве от началото на сезона, като дори бе оставен извън състава за мачовете от Шампионска лига.

От ръководството на “бианконерите” са стартирали преговори по прекратяване на договора на Сами Кедира, който е до юни 2021 година.

„Готов съм за ново предизвикателство. Искам отново да играя футбол и да се боря за победата седмица след седмица, такаа че нямам търпение“, заяви Кедира за Bild.

„Все още имам сила и енергия, така че няма смисъл да чакам лятото на 2021, ако мога да напусна клуба още през декември или януари. Промяната е реалистична. Това е моята основна цел“, добави той.

Кедира заяви, че често води разговаря с треньора на Евертън Карло Анчелоти. Медиите на Острова често свързват немския национал с трансфер на “Гудисън Парк”. Кедира би бил чудесно попълнение за отбора на “карамелите”.

„С Карло Анчелоти често говорим по телефона и си пишем. Знае каква е ситуацията ми. Може да се окаже, че ще продължа в съвсем различен отбор, който да не е от Висшата лига“, каза още полузащитникът на Юве,