Сари: Щом тези играчи станаха шампиони с мен, значи са много добри
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Маурицио Сари изведе Ювентус до 9-ата поредна титла в Италия след снощния успех с 2:0 над Сампдория на “Алианц Стейдиъм”. Наставникът на “бианконерите” прояви чувството си за хумор след спечелването на Скудетото, като заяви, че играчите наистина са много добри щом са спечелили титлата с него начело.

За опитния наставник Маурицио Сари това е първа титла в кариерата и той не пропусна да се пошегува с този факт. Преди да поеме “старата госпожа”, той е бил начело на отбори като Емполи, Наполи и Челси. Със “сините” от Лондон, Сари успя да спечели Лига Европа през сезон 2018/19.

“На почивката им казах в съблекалнята – ако спечелите титлата с треньор като мен, който няма никакви успехи, значи сте наистина много добри”, каза през смях в интервюто си пред “Скай Спорт Италия” след двубоя Маурицио Сари.

“Когато за първи път влязох в съблекалнята на Ювентус знаех, че вътре има футболисти от световна класа. С времето обаче осъзнах, че са и страхотни момчета, на които можеш да разчиташ”, добави още Сари, а вратарят на тима Войчех Шчесни му подаде цигара с думите “Заслужи си я”.