Саша Илич недоволен, че новите трансфери се бавят
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Старши треньорът на ЦСКА иска час по-скоро да сработи новите играчи в отбора

Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич е поискал от ръководството на „червените“ четири нови попълнения, за да може тимът му да бъде конкурентноспособен през следващия сезон.

Сръбският специалист смята, че настоящите играчи няма да могат да достигнат високите цели, които са им поставени. Те са участие в груповата фаза на Лигата на конференциите и шампионската титла в родния шампионат.

До този момент на стадион „Българска армия“ акостираха само двама нови – младежкия национал Станислав Шопов и сърбина Лазар Туфгеджич.

Очаква се „червените“ да търсят заместник и на голмайстора Жорди Кайседо, който може да бъде продаден, а на „Армията“ ще опитат да се подсилят още с нов ляв бек, централен защитник и халф.

В момента трима централни бранители в лицето на капитана Юрген Матай, Менох Кох и Енес Махмутович са контузени и не могат да проведат пълен тренировъчен процес.

Самият Илич пък не е останал доволен от забавянето на селекцията и сериозните въпросителни около състава, тъй като до началото на новия сезон има по-малко от три седмици.