Саша Илич ще се довери на Мено Кох в мача срещу Черно море за Купата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нидерландският бранител получава шанс срещу "моряците"

Треньорът на ЦСКА Саша Илич ще гласува доверие на Мено Кох в четвъртфинала за Купата на България срещу Черно море, пише “Тема Спорт”. Нидерландският бранител почти не е играл през 2023 г. като Саша Илич наложи талантливият бранител Християн Петров за партньор на Юрген Матей в центъра на отбраната. Младият футболист има 20 двубоя като титуляр през сезона.

Мено Кох започна сезона като титуляр, но през 2023 година има само едно учатие – при визитата на ЦСКА 1948 в Бистрица, като записа само 3 минути на терена, влизайки в края на срщата. Кох се появи в efbet Лига в 10 мача, като само в 4 бе част титулярния състав. Нидерландецът има едно попадение на сметката си.

За Саша Илич има добри новини, след като 21-годишният Асен Дончен ще се завърне на терена след паузата заради евроквалификациите. Фланговият футболист е напълно излекуван от травмата в коляноно, заради която се оперира през есента. За последно младокът той взе участие в мача срещу Славия на 11 септември. Очаква се да запише минути в двубоя срещу Черно море на 4 април.