google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Потресен съм, голяма трагедия!", заяви треньорът на ЦСКА за кончината на бившия наставник на "армейците"

Наставникът на ЦСКА Саша Илич изрази мъката си от трагичната смърт на колегата си Миодраг Йешич. Бившият треньор на „армейците“, извел тима от “Българска армия” до юбилейната 30-та шампионска титла през 2005 г., както и до велики победи в Европа, почина днес на 64-годинишна възраст след тежка катастрофа. Илич е работил с Йешич в Партизан през сезон 1999/2000.

„Потресен съм, голяма трагедия! Беше добър треньор, но преди всички добър човек. Научих много от него“, заяви Саша Илич.

„Дори не знам какво да кажа в този момент, освен че смъртта на Йеша е голяма трагедия. Непоправима загуба за Партизан и за сръбския футбол. Йешич е легенда, защото навремето защитаваше цветовете на националния отбор на велика Югославия. Тогава не беше никак лесно да влезеш в отбора заради огромната конкуренция“, каза Илич пред Telegraf.rs.

„Той беше изключителен човек, честен и искрен. За съжаление приживе самият той преживя много страдания. Дъщеря му беше убита и дори не мога да си представя как се е борил с това. Един страхотен човек, легенда на Партизан, си отиде твърде рано“, заяви Саша Илич.