google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Аугустин Алварес донесе успеха на "зелено-белите"

Сасуоло спечели с 1:0 гостуването си на Торино в последната среща в събота от 7-ия кръг на Серия А на Италия. Двубоят предложи малко шансове за попаедния и двата тима бяха близо да поделят по една точка, но в добавеното време Аугустин Алварес вкара попадение.

За гостите от Сасуоло това бе първи успех от 20 август насам, когато надвиха Лече. Торино пък регистрира втора поредна загуба с минимален резултат.

Надмощието през първото полувреме на срещата на “Стадио Олимпико” бе поделено. Торино отправи два точни удара, колкото имаше и техният опонент.  В 37-ата минута попадение на Валентино Лазаро от “биковете” бе отменено поради засада и така двата тима се прибраха на реми при 0:0.

През втората част не изглеждаше, че някой отбор ще отбележи попадение. Сасуоло имаше повече точни удари и в крайна сметка стигна до трите точки. В добавеното време Рожерио намери Аугустин Алварес и уругвайският нападател се разписа с глава за 1:0.

Победата изкачи Сасуоло на 10-ото място в класирането с актив от 9 точки, като “зелено-белите” имат една по-малко от Торино, който остана 9-ти.