google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мароко ще опита да изненада Испания, а Швейцария се кани да обърка сметките на Португалия.

В днешния ден ще се изиграят и последните два мача от осминафиналната фаза на Световното първенство, което се провежда в Катар.

От 17:00 часа един срещу друг излизат Мароко срещу Испания, а от 21:00 часа Португалия ще премери сили с Швейцария.

Разбира се, въпросните мачове са част от срещите по телевизията днес.

Съставът на Испания, който е сочен за един от претендентите за световната титла, стигна до фазата на елиминациите, след като финишира на второто място в група „Е“, където бяха още тимовете на Япония, Германия и Коста Рика.

Отборът на Мароко пък се класира за осминафиналите след сензационното спечелване на своята група “F”, в която бяха още Белгия, Хърватия и Канада.

На пръв поглед фаворит за победата е “Ла Фурия”, но африканците не бива да бъдат отписвани от борбата с лека ръка.

Букмейкърът Winbet.bg дава предимството за успех на испанците с коефициент от 1.57 срещу 7.11 за Мароко. Равенството пък е оценено на 4.34.

В другия двубой от програмата на днешния ден ще видим един срещу друг Португалия и Швейцария на “Лусиал”.

“Мореплавателите” спечелиха групата си и дадоха сериозна заявка в първите си два мача, когато победиха Гана и Уругвай. Възпитаниците на Фернандо Сантош обаче отстъпиха на Южна Корея в третия сблъсък в груповата фаза и поставиха известни въпросителни.

Швейцарците пък бяха в група с Бразилия, Камерун и Сърбия. Футболистите на Мурат Якин завършиха на второто място, а първото бе спечелено от “Селесао”, като единствено головата разлика раздели двата тима.

Sesame.bg сочи Португалия за продължаване напред към четвъртфиналите с коефициент от 1.94 срещу 4.91 за победа на Швейцария. Равенството пък е със ставка от 3.33.