“Сектор Г” призова феновете да спазват всички наложени мерки
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Всичко зависи от самите нас", написаха от фенклуба

Привържениците на ЦСКА от фенклуб “Сектор Г” предупредиха, че трябва да се спазват всички противоепидемични мерки по време на домакинските мачове на тима в турнира Лига Европа.

“Несъмнено участието ни в груповата фаза на Лига Европа се очаква с нетърпение от всички вас. Мачовете идват в труден момент на пандемия, през който организацията на срещи на такова високо ниво изисква огромно сътрудничество и разбиране от страна на публиката. Призоваваме ви да спазвате всички противоепидемични мерки, обявени от здравните власти”, написаха “червените”  фенове във “Фейсбук”.

От “Сектор Г” допълват, че контролът на УЕФА ще бъде строг, а при нарушение санкциите ще са не само финансови, но и административни.

“Нека всички направим така, че да не се стига до редуциране на капацитета на стадиона за в бъдеще или до нови двубои на затворени врати. Всичко зависи от самите нас”.

Първият мач на ЦСКА в груповата фаза е този четвъртък срещу румънския Клуж. До този момент “армейците” бяха домакини в три от четирите си квалификационни срещи, като всички те се иргаха пред празни трибуни заради решение на УЕФА.