Добави коментар
"В миналите мачове срещу България сме подхождали с прекален респект от противника, утре трябва да не е така", сподели Миодраг Радулович.

Националният селекционер на Черна гора – Миодраг Радулович, се изказа ласкаво за родните национали преди сблъсъка в Разград.

Специалистът обяви, че шансовете за победа и на двата тима са равни и добави, че утрешният мач не решава все още нищо.

“Във всяко състезание е важен стартът. Подготвихме се много добре за мача, анализирахме качествата на българския отбор – млад тим, получил енергия с новия треньор. Нашата цел е да наложим нашата игра, дори да не успеем в началото на мача, да го направим в хода на двубоя. Фокусът ми е изцяло върху утрешния мач. Всички водещи играчи са здрави, това е позитивно”, коментира Радулович.

“Всеки мач е сам за себе си. Статистиката не ме интересува. Искаме от първата минута да сме агресивни. В миналите мачове срещу България сме подхождали с прекален респект от противника, утре трябва да не е така. В сравнение с предишните групи, този път няма изявен фаворит като Нидерландия и Англия. Играем мач за мач, да покажем качествата си, не мислим за следващия мач. Искаме един добър резултат, който ще повдигне атмосферата”, обясни черногорският селекционер.

“Някога България беше четвърта в света, имаше велики играчи. Не гледам на този мач като лесен, уважавам българския футбол. Лудогорец играе редовно в групите от евротурнирите. Трябва да противодействаме на агресивността на българите, не съм поддръжник на идеята за 90 минути да не се получи един жълт картон. Утрешният мач не решава нищо, но футболистите са готови да противодействат на агресивния стил на българите. Мачът е 50:50. Ще бъде мач с много борба, и двата отбора ще имат своите положения, нека всичко е коректно и по-добрият победи”, допълни Радулович.

Добави коментар