Селекционерът на Испания: Шотландия наказа грешките ни
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Двата гола бяха плод на случайности. Не мога да упрекна играчите", каза Луис де ла Фуенте

Испания допусна изненадваща загуба във втория си мач от квалификациите за Евро 2024. Шотландия нанесе шамар на иберийците, побеждавайки ги с 2:0 след два гола на Скот Мактоминей. След срещата селекционерът на Испания – Луис де ла Фуенте, заяви, че съперникът е наказал грешките на “Ла Фурия Роха”. Все пак наставникът остана доволен от представянето на футболистите.

“Направихме доста неща по правилния начин в търсене на позитивен резултат. Ще запазя като спомен положителните моменти. Има какво да подобряваме, но съм доволен от отношението на играчите. Най-важното е да си извадим точните изводи”, каза Де ла Фуенте след срещата на “Хемпдън Парк”.

“Двата гола бяха плод на случайности. Не мога да упрекна футболистите. На това ниво всеки детайл може да се окаже решаващ. През първата част доминирахме, а после противникът отби всички наши атаки. Мачът наистина беше много труден и Шотландия наказа грешките ни. Създадохме положения и като цяло ми хареса, че играхме по начина, по който искахме”, продължи селекционерът на “Ла Фурия Роха”.

Луис де ла Фуенте добави, че единствено головете са липсвали на Испания в мача срещу Шотландия. Той е убеден, че отборът ще става все по-добър.