Сензационно: Моуриньо връща Лука Модрич в Тотнъм?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Според информациите в Испания, Жозе Моуриньо се е свързал с халфа на Реал Мадрид Лука Модрич за възможността да се завърне в Тотнъм през следващото лято

Хърватският полузащитник Лука Модрич е обект на интерес от Тотнъм и се спекулива, че е възможен трансфер наа футболиста на Реал Марид през следващото лято. Жозе Моуриньо лично се е свързал с хърватина и иска отново да работи с него в Северен Лондон.

Модрич се присъедини към Реал Мадрид от Тотнъм през лятото на 2012 г. и оттогава продължи да се радва на страхотни успехи с Лос Бланкос, спечелвайки всеки трофей, който може да си представите по няколко пъти. В този период той също така спечели така желаната Златна топка и се смята за един от най-добрите полузащитници, които някога са играли футбол.

Сега на 35 години, Модрич продължава да играе на високо ниво в Реал Мадрид, където остава опора в полузащитата, след като натрупа над 350 участия за испанските гиганти. Въпреки това, бъдещето на Модрич в Реал Мадрид е несигурно, поради факта, че той е в последната година от настоящия си договор с клуба. И Тотнъм се стреми да си върне хърватския халф, който ще внесе много опит и класа в играта на “шпорите”.

В Тотнъм Жозе Моуриньо изглежда е направил така, че тимът е отново е претендент за титлата във Висшата лига, като в момента “шпорите” са много близо до върха. Със сигурност на отбора на Моуриньо ще му е нужна още малко креативност в полузащитата, като настоящите играчи помагат повече в дефанзивен план. Тотнъм обаче все още е свързан до голяма степен с подобно попълнение, като Франк Кеси беше посочен като тяхна цел сред несигурното бъдеще на Хари Уинкс. Модрич обаче би бил чудесен вариант за халфовата линия на “шпорите”, като суперзвездата на Реал Мадрид потенциално би осигурила огромен творчески тласък в полузащитата на тима.

Лука Модрич обаче би предпочел да поднови договора си с Реал Мадрид, които според информациите са готови да му предложат нов договор. В същото време обаче 35-годишният играч би разгледал евентуална оферта от бившия клуб Тотнъм.