Сериозна кадрова криза в Дортмунд преди гастрола в Севиля
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Някои от водещите играчи на тима пропускат мача в Испания

Наставникът на германския Борусия (Дортмунд) – Един Терзич, ще трябва да се справя с куп проблеми преди утрешното гостуване на Севиля в Шампионската лига.

Извън групата на Жълто-черните остават някои от ключовите играчи, а срещата е от изключително значение за развоя в Група G.

В двата си мача до този момент Дортмунд записа победа (срещу датския Копенхаген) и загуба (от Манчестър Сити), като специалистите предричат, че именно тимът на Терзич и испанците ще се борят за второто място.

В Севиля ще липсват капитанът Марко Ройс, защитниците Матс Хумелс и Мариус Волф, както и полузащитникът Джовани Рейна. Все още пък не е ясно какво е състоянието на вратаря Грегор Кобел.

Ройс се оплаква от травма, получена в мача с Шалке 04, Хумелс и Волф не играха срещу Кьолн през уикенда заради настинка, а Рейна е с мускулна контузия от мач на националния отбор на САЩ.

Терзич е изправен пред наистина тежка ситуация – другата седмица Дортмунд играе с Байерн (Мюнхен) в Бундеслигата, а това сякаш изключва каквито и да е рискове с невъзстановени напълно играчи.