Sesame дава минимално предимство на Ботев Враца срещу Берое
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата тима в битка за първото място в Трета група на efbet Лига

Отборите на Ботев Враца и Берое закриват втория плейофен кръг в efbet Лига с двубой помежду си тази вечер на стадион “Христо Ботев”. Двата тима заемат първите две позиции в групата с отбори, които се борят за оцеляване в елита. Берое влиза в мача с точка предимство. Въпреки това Sesame букмейкър дава леко предимство на Ботев Враца. Коефициентът за победа на домакините е 2.60, докато ставката за победа на Берое е 3.30.

На старта на плейофите отборът на Ботев Враца завърши 1:1 със Спартак Варна. Този резултат ги доближи до целта – оставане в efbet Лига. В момента врачани имат четири точки преднина спрямо 14-ия Септември София. Ботев Враца може да си осигури оцеляване на 99%, ако спечели срещу Берое у дома в понеделник. Задачата на врачани няма да е лесна, но те ще искат да повторят успеха си с 2:0 срещу този съперник от 31 октомври 2022 г.

Берое надви Септември София с 2:0 у дома в първия си двубой от плейофите за оцеляване. Тимът на Николай Киров изглеждаше като отбор и надигна глава след загубата от Хебър в Стара Загора в края на редовния сезон. Берое има три победи и четири загуби в изминалите седем двубоя, така че напоследък равенството при тях е изключено като вариант за краен изход. Опцията Х в Sesame е 2.88 за предстоящия мач, така че не е малко вероятно срещата на стадион “Христо Ботев” да завърши без победител.