Сезам очаква лесна победа за Англия срещу Украйна
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трите лъва" ще се стремят към втори успех в европейските квалификации

Украйна ще излезе на стадион “Уембли”, за да се изправи срещу Англия в неделя от 19:00 ч. за среща от втория кръг на квалификациите за Евро 2024 в група с. За украинците обаче това ще бъде първи мач, докато “Трите лъва” ще преследва втори успех след триумфа с 2:1 над Италия преди няколко дни. Букмейкърът Сезам онлайн фавозирира селекцията на Гарет Саутгейт да спечели трите точки. Победа на домакините е оценена с 1.27 коеф., докато Украйна да спечели в Лондон се счита за нереалистично – ставката за гостите е 13.55.

Последната среща между двата отбора завърши с победа за Англия, която триумфира с 4:0 като гост през юли 2021 г. Украйна не успя да спечели нито един от предишните четири директни мача, регистрирайки 2 поражения и 2 равенства за периода. Ето защи и английският тим е тотален фаворит за успеха у дома в неделя. Англия успя да запази три чисти мрежи в последните пет срещи с опонента си и успех на нула в предстоящия мач може да бъде добър залог в Сезам.

Четири от предходните пет сблъсъка на Англия доведоха до над 2,5 гола, така че може да се очаква и резултатен двубой на “Уембли”. В същото време три от изминалите пет мача на украинците бяха с три или повече гола. За този период Украйна успя да запази три чисти мрежи и не успя да отбележи гол в два мача. Имаше общо 13 отбелязани попадения в последните пет мача на отбора, който ще има тежък дебютен мач в квалификациите за Евро 2024.