google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Роналдо е фантастичен играч," заяви екс-испанският национал

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес призна, че неговият тим не е имал никакъв късмет в изтегления днес жребий в Лига Европа.

На 1/8-финалите във втората по сила европейска надпревара каталунците ще срещнат английския Манчестър Юнайтед, в чийто редици се подвизават няколко от бившите асове на големия съперник Реал (Мадрид) – Кристиано Роналдо, Рафаел Варан, Каземиро…

“Жребият отново ни отреди най-трудния противник,” коментира наставникът на каталунците. “Манчестър Юнайтед е голям и исторически опонент – най-лошият, който можеше да ни падне.

“Те много израснаха с Ерик тен Хаг и имат големи футболисти. Ще ги анализираме и ще се опитаме да се състезаваме с тях. Ще трябва да се представим доста добре. Това е огромно предизвикателство за нас.

“Играчите ни най-вероятно ще бъдат по-мотивирани срещу силен тим. Фаворитизирането е за вас, медиите, и букмейкърите. Ние ще се опитаме да се състезаваме на терена.

“Да, това беше най-трудният възможен съперник. Кристиано Роналдо е фантастичен играч. Той е сред най-добрите в съвремието и все още може да прави разликата.”