google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Барса най-вероятно ще продължи в Лига Европа

Наставникът на Барселона Шави Ернандес е наясно, че шансовете на неговия тим да се класира за фазата на елиминациите в Шампионската лига са съвсем минимални, но потвърди, че каталунците ще се борят до край.

Барса е на трето място във временното класиране в Група С с 4 точки, три по-малко от втория, който посреща аутсайдера Виктория (Пилзен) и осем зад Байерн, който пък записа четири победи в четирите си мача.

“Държим да покажем на самите нас, че дори и да отпаднем (от Шампионската лига), ние сме добър отбор и можем да се надиграваме с най-добрите света”, заяви Шави по време на пресконференцията преди двубоя с Байерн.

„Все още ни е яд за мача в Мюнхен, защото заслужавахме много повече. Аз лично съм на мнение, че това бе по-скоро инцидент, тъй като не успявахме да си завършим атаките ни. Липсваше ни последното докосване.

“Каквото и да се случи в Милано, ние трябва да спечелим. Длъжни сме. Ще играем така, сякаш само този мач има значение. Искаме да покажем, че сме по-добри от Байерн.”

“Не искам нито да мисля, нито да говоря за чудеса. Имаме просто искрица надежда, тъй като ситуацията е много некомфортна. Всички цифри и сметки са срещу нас, но във футбола понякога се случва неочакваното”.