Шефът на френския футбол предсказа бъдещето на Зидан
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Един ден Зидан ще води националния отбор", обяви Ноел льо Грае

Ръководителят на Френската футболна федерация Ноел льо Грае обяви, че един ден легендарният Зинедин Зидан ще води националния тим на страната.

Воденият от Дидие Дешан отбор не се представи добре на Европейското първенство, като загуби от Швейцария след дузпи на 1/8-финалите. Във Франция вече се заговори, че е възможно Дешан да бъде уволнен и на негово място да застане Зидан, който напусна Реал Мадрид.

“Зидан е човек, когото харесвам. Няма да говорим за това колко е успешен като играч и треньор. Някой ден той ще води Франция. Кога? Не знам. Днес нямам новина за вас. Дидие Дешан трябва да размишлява, аз също. Ще потърсим някое място извън федерацията, за да прекараме един ден заедно и да разбера неговите мотивация и желания”, заяви Льо Грае пред Le Figaro.

“Няма да поставяме всичко под въпрос, след това, което той постигна. Говорим за човек, който е спечелил всичко и ни изведе до триумф със световната титла преди 3 години. Чакам да се видя с него, за да си поговорим, да размишляваме върху този турнир и да обсъждаме футбола. Искам да видя как той се чувства и дали моята и неговата мотивация са непокътнати”, каза още шефът на френския футбол.