Шевченко иска да се върне на Сан Сиро, Милан е неговият дом
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Сезонът на Милан беше много добър", заключи украинският треньор

Бившият нападател на Милан Андрий Шевченко бе откровен и заяви, че би искал да се завърне един ден на “Сан Сиро”. В момента той е селекционер на Украйна и е фокусиран върху отбора, който се готви за участието си на Евро 2020.

„Милан е моят дом и бих искал да се върна. Ако някога имам шанс, ще се възползвам максимално от него. Говорим за бъдещето. В момента съм фокусиран върху Украйна, а Пиоли трябва да спечели квота за Шампионската лига. Подкрепям Милан и се надявам, че ще завърши в Топ 4, но Аталанта е солиден отбор. Това ще бъде труден мач“, сподели Шева, който в момента е селекционер на Украйна.

„Сезонът на Милан беше много добър. Не успяха да вземат максимума от мача с Каляри и сега са принудени да надвият Аталанта. Треньорът се оценява според резултатите му. Това е реалността. Работата на Пиоли не може да бъде пропиляна. Никога не е лесно да запишеш победа на д Ювентус като гост. Резултатите му са добри”, заяви Шевченко за “Gazzeta dello sport”.

Украинският специалист заяви още, че отсъствието на Ибрахимович се е усетило в последните мачове. Когато той е на терена, Милан играе различно, като се надява шведът да помогне на отбора с присъствието си отстрани в последния мач.