Шимунджа: Не беше толкова лесен мач, както резултатът показва
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Защо вкарваме много голове през първата част? Съвпадение. Агресията от самото начало на мачовете, но полагаме усилия и през второто полувреме"

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа определи като заслужен успеха днес с 3:1 над Славия. Специалистът смята, че „орлите“ не са били на себе си няколко минути, след като през второто полувреме получиха гол.

“Бяхме боеспособни и добре подготвени. Не беше толкова лесен мач, както резултатът показва. Славия има страхотен отбор и много талантливи футболисти. Като цяло заслужена победа. Защо вкарваме много голове през първата част? Съвпадение. Агресията от самото начало на мачовете, но полагаме усилия и през второто полувреме. След техния гол имахме 3-4 минути, които не бяхме на себе си. След това създадохме няколко положения, вкарахме трети гол и сме щастливи, че спечелихме.”

“Това не е нарочно. Когато изоставаш с два гола, трябва да промениш нещо. Славия го направи успешно. Те имат много качество и идеи, могат да вкарат страхотни голове”, каза треньорът на разградчани и похвали игралия като ляв бек Бърнард Текпетей. “През първото полувреме се справи по-добре, отколкото през второто. Не е неговата позиция, но се справи като професионалист, много добре.”