Шимунджа призна: Ще се нуждаем от заместник на Рик
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Мога да стискам палци да се завърне възможно по-скоро“, каза словенецът във връзка с травмата на Рик Джонатан.

Старши треньорът на Лудогорец – Анте Шимунджа, сподели мнението си след втората контрола на “орлите” на турска земя, която завърши с равен резултат – 1:1 срещу полския Заглембе Любин.

Предводителят на “орлите” коментира неприятната новина за контузията на Рик Джонатан, като заяви, че на крилото ще бъде търсен заместник.

„Не останах доволен от представянето на отбора през първото полувреме и от начина, по който започна мачът. Няма как да съм доволен и щастлив, когато стартираме по подобен начин. Имахме известни проблем и в хода на срещата. През втората част показахме по-различно представяне“, започна Шимунджа.

„Със сигурност Рик е играч, от когото се нуждаем, той може да прави разликата. Мога да стискам палци да се завърне възможно по-скоро“, добави словенският специалист.

“Най-вероятно ще се нуждаем от негов заместник. Имаме двама-трима флангови футболисти, а трябва да се борим на три фронта. Вероятно ще се подсилим в тази зона”, обясни Шимунджа.

„Ситуацията с Каули е такава, че не мога да дам отговор. Отговор може да даде господин Караманджуков. Знаем, че най-добрата позиция на Терзиев е в сърцето на отбраната“, каза още наставникът на Лудогорец.