google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" се оглеждат за млади играчи, които да се присъединят към академията на отбора.

От Левски обявиха кастинг за набиране на футболисти за академията си.

Столичани търсят таланти, родени през 2014-а, 2015-а и 2016-а година, които да станат част от клуба, обявиха “сините” на официалния си сайт.

Ето какво гласи съобщението на Левски:

„Ако футболът за теб е страст? Ако изпитваш неописуемо вълнение всеки път, когато си с топка в краката? Ако спортът за теб е вдъхновение и искаш да се изградиш като успешен играч, то „Левски“ търси теб.

„Синята“ академия открива самостоятелни групи за набори 2014, 2015 и 2016 с цел да селектира и обучи бъдещите футболни таланти.

В школата на „Левски“ всеки млад играч ще бъде развиван не само като успешен футболист, но и като дисциплиниран, знаещ и уважаващ противника млад човек. Защото ние не сме забравили завета на Гунди, че победата не е на всяка цена, ако потъпква джентълменството и красотата. Не сме забравили, че на „Герена“ история писаха десетки легенди, които останаха в паметта на публиката със своите изключителни футболни качества. И ще продължим да следваме традициите поставени още от първия юношески отбор на „Левски“ създаден през 1922 г. от „кръстника“ на „Левски“- Борис Василев (Боркиша).

За да помним историята на славния „син“ отбор и да градим бъдещето му заедно!

Защото да си левскарче означава да си първи не само в класирането, а и в сърцата на хората. Ела на „Герена“, стани част от голямото синьо семейство!

За записване и контакт: +359 88 7255806 – Стефан Медвецки (старши треньор)“.