google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Офанзивният футболист иска да си извоюва мястото при "червените".

Бързоногият нападател на Септември София – Симеон Александров, вкара едно от попаденията за успеха на своя тим с 2:1 над Ботев Пловдив в първия двубой от 23-ия кръг на efbet Лига.

Крилото сподели след края на срещата, че трябва да се докаже на ЦСКА. Както е известно, Александров е със статут на преотстъпен от “червените” на Септември.

„Много труден мач, двата отбора играхме много добре. Дадохме всичко от себе си и спечелихме този двубой. На полувремето ни каза да не ни пада тоносът, повече желание, повече воля, да не си изпускаме човека. Конкуренцията е много важна, защото това издава, че не трябва да се отпускаме“, заяви Александров.

“Трябва да се раздаваме на максимално, да имаме повече желание на тренировките, за да спечелиш доверието на треньора и да те пуска да играеш. След като спечелихме много трудно в Стара Загора, нямахме победа дълго време, започнахме повече да си вярваме”, продължи той.

“Следя какво се случва на върха, защото трябва да се докажа на ЦСКА, че имам място там. В Септември съм пораснал, тук станах футболист, но трябва да се докажа на ЦСКА“, завърши Симеон Александров.

Снимка: startphoto.bg