Симоне Индзаги със суперлативи за Пеп Гуардиола
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще се бием с най-добрите, с фантастичен състав и треньор, който беляза една епоха. Съвременният футбол се дели на преди и след Гуардиола."

Симоне Индзаги сподели своите очаквания за предстоящия финал на Шампионската лига, в който тимът му изненадващо спрямо предварителните прогнози ще се изправи срещу Манчестър Сити. Треньорът на “нерадзурите” подобно на последното си изказване за срещата с “гражданите” напомни, че срещу отборът от Милано ще се изправи един изключително силен тим, но и неговият отбор също е направил много в развитието си.

„Разбираме, че ще се изправим срещу най-силния отбор в света в момента. Ще се бием с най-добрите, с фантастичен състав и треньор, който беляза една епоха. Съвременният футбол се дели на преди и след Гуардиола. Трябва да внимаваме, да играем заедно. Това ще бъде най-важният мач в кариерата ми. Мисля, че това важи и за играчите. Онана и Джеко вече са играли на полуфинал, но не и на финал. Това ще бъде вечер, в която ще бъдем възнаградени според заслугите ни за всички наши усилия. Интер направи големи крачки“, цитира Football Italia Индзаги.

Финалният сблъсък в Шампионската лига за настоящата кампания предстои в събота (10 юни) в Истанбул и е с начален час 22:00 българско време.