“Синя” легенда: Бием на финала с 2:0, Кръстев и Уелтон ще вкарат
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Прогнозирам 2:0 за Левски! Филип Кръстев ще вкара един гол от фаул, а гол ще добави и Уелтон", смята Ангел Станков

Бившият нападател и наставник на Левски Ангел Станков направи прогноза, че “сините” ще триумфират в турнира Sesame Купа на България. Станков предвеща, че Левски ще спечели с 2:0, а попаденията ще бъдат дело на Кръстев и Уелтон.

“Категорично Левски има по-качествени футболисти. Това обаче е финал. в предния мач на два-три пъти “червените” излизаха сами срещу Николай Михайлов, но не успяха да отбележат, сега не се знае. Прогнозирам 2:0 за Левски! Филип Кръстев ще вкара един гол от фаул, а гол ще добави и Уелтон. Повече няма да казвам, че може Алън Пардю да гледа”, заяви Ангел Станков в предаването “От дузпа в тъч” по Sportal TV.

Легендата на “сините” сподели, че в предстоящия финал ще бъде важна играта в центъра на терена. Според него “армейците” ще разчитат на бързите си играчи в атака, но пък в отбрана футболистите им са по-тромави.

“Ако завали дъжд, топката ще стане по-бърза, което ще бъде по-добре за техничните играчи, по-добре за Левски. Пардю е работил в Англия – там е различно”, споделя Станков.