google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"На мен ми беше симпатичен Джоузеф и не мога да го нарека измамник в никакъв случай", заяви Сираков

Наско Сираков направи коментар за провала в преговорите с кандидат-купувача на Левски Джоузеф Диксън. Легендата на “сините” сподели, че британецът може би се е уплашил, тъй като в договора е било заложено, че е възможно да бъде съдeн, ако не изпълнява инвестиционния план през първата една година. Мажоритарният собственик на Левски каза също, че Диксън му е бил симпатичен и може да му звънне, ако си промени мнението.

“Шест месеца водя разговори с Диксън, и когато бяхме на финала, не приемам, след като сме изпратили договор с цифри, които са обсъждани с него, да започнем да си говорим през медиите. Това е несериозно, не се прави така. Исках само Левски да е максимално защитен. В медиите можеше да се коментира, когато всичко е завършено”.

“Приемам действията му като извиване на ръцете и реших да прекъсна преговорите с него. Стремял съм се и на моите адвокати им казах, и на него го казах, че единственото, което искаме, е Левски да е максимално защитен. Нямахме финансови спорове. Бе заложено в контракта, че ако не изпълнява инвестиционния план през първата година, може да го съдим като физическо лице”.

“На мен ми беше симпатичен Джоузеф и не мога да го нарека измамник в никакъв случай. На този етап случаят е приключен. Ако Диксън промени мнението си, може да ми звънне”, добави Сираков.