Сираков и Диксън планират обща пресконференция в четвъртък
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Първата сума се чакат до края на работната седмица

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков и кандидат-купувачът на акциите на Сините – Джоузеф “Джо” Диксън, възнамеряват да информират обществеността за продължаващите преговори между двете страни.

Сираков и Диксън планират обща пресконференция в четвъртък 1

Това най-вероятно ще се случи на съвместна пресконференция, в която двамата ще запознаят привържениците на клуба как се развива подготовката на сделката и какво предстои да се случи оттук нататък.

Срещата с медиите ще се проведе на стадион “Георги Аспарухов”, като потвърждение за нея се очаква съвсем скоро. На този етап се смята, че най-вероятно тя ще се състои в четвъртък.

Утре разговорите между Сираков и Диксън продължават.

Левски отчаяно се надява да получи солидна  финансова инжекция от инвестиционния фонд, който е представляван от младия британец.

Според източници, запознати с хода на преговорите, сумата трябва да постъпи по сметките на Левски до края на работната седмица.

След това Сините ще започнат подготовка, като ако всичко върви по план още в първата тренировка те ще бъдат предвождани от Станимир Стоилов, а негови асистенти ще бъдат Живко Миланов, Цанко Цветанов и Саид Ибраимов.

В случай, че не се стигне до очакваната транзакция, Левски ще започне да се подготвя за новия сезон с наличните футболисти плюс юноши и треньорския щаб, който водеше отбора в последните седмици на миналия сезон.