google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Очаква се сделката с новия собственик да бъде финализирана до две или три седмици

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков побърза да разсее слуховете, свързващи споменатия като бъдещ нов собственик на клуба английски фонд с един от бившите владетели на отбора от стадион “Георги Аспарухов” – Спас Русев.

“Нито един бивш собственик на Левски не е замесен в сегашните преговори, не е посредник в сделката и не е информиран по темата!,” бе краткото уточнение на Сираков.

В понеделник, в деня на 107-годишнината от създаването на Левски, бившият нападател огласи, че клубът ще има нов собственик.

По думите на Сираков бъдещият притежател на Сините ще бъде англичанин, а  бизнесът му бил ситуиран в Ню Йорк.

“Поема всички задължения на клуба, осигурява издръжка, достатъчна Левски да се върне там, където му е мястото,” заяви бившата “осмица” на Сините. “Приоритет №1 е построяването на нов европейски стадион по най-бързия начин.”

В последните часове сред футболните фенове упорито се разпространява версията, че зад готвената сделка стои бившият бос на Левски Спас Русев.

Според последните информации от Герена сделката би трябвало да бъде финализирана в края на следващата седмица или до средата на юни.

В последните дни усилено се твърди също, че начело на Левски може да застане отново бившият наставник на тима Станимир Стоилов.