Сираков: С малко пари трябва да сме привлекателен отбор за феновете
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Собственикът на Левски Наско Сираков даде интервю пред новия сайт levski365.com, който ще стартира този следобед. Основният акционер на “сините” заяви, че отборът ще се стреми с много малко пари да бъде привлекателен за привържениците. Сираков каза също, че и с много пари отборът е завършвал на 7-ото място.

Наско Сираков даде да се разбере, че няма да допусне срив в отбора, независимо че доста играчи вече напуснаха, а тепърва предстои от “Герена” да си тръгнат още футболисти.

“Няма да ни бухат като тъпани. Няма да е лесно, но ще сторим каквото е необходимо. Само отборът може да върне феновете и да изведе Левски от кризата. През 2004 г., като писахме прословутия „План 2007“, имахме отличен материал от 33 футболисти, а 90 процента от тях бяха национали. Ще действаме здраво, въпреки финансовата криза. Все пак и при златен дъжд Левски имаше непрекъснати провали. И с много пари сме финиширали на 7-о място. Ще се стремим с много малко пари да бъдем привлекателен отбор за нашите привърженици”, заяви Сираков.

Също така стана ясно, че наставникът на тима Георги Тодоров не е получавал заплата, откакто замени Петър Хубчев. Въпреки това Тодоров не е обелил нито дума по този въпрос.

“В тези тежки времена това е много честно и достойно поведение от негова страна. Постоянно ме питат за треньор, но аз изобщо не мисля по този въпрос. Много са причините да се спра на Тодоров. Познаваме се от много години, той отлично знае моите изисквания и концепцията ми за играта, какви футболисти харесвам и какъв стил искам”, коментира Сираков.

Наско Сираков смята, че единият от главните проблеми е, че има ужасно обезверена маса от привърженици. И припомни, че през сезона на участие в Шампионска лига на полусезона “сините” са били на 2-ро място с изоставане от 7 точки.

“И тогава средната посещаемост на домакинските мачове бе 9 хиляди човека. А сега какво? След едно поражение и следва сериозен отлив от трибуните. Ще трябва много да работим за промяна на характера на феновете”, добави той.