Сираков се обърна към всички съпричастни привърженици на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В предстоящия сезон очакваме най-голям брой левскари да закупят своето място на стадион „Георги Аспарухов" - пише Сираков

Собственикът на Левски Наско Сираков излезе с официално изявление относно началото на кампанията за продажбата на абонаментни карти за мачовете на “сините”.

Наско Сираков призовава феновете на тима да си закупят абонаментни карти, като също така се възмущава от някои действия на уж “левскари”.

“Изразяваме категорично несъгласие със злонамерения тон на всякакви публикации, интервюта и медийни изяви на уж “левскари”, които водени от изцяло лични мотиви и интереси се опитват да създават интриги, напрежение или среда за размяна на обиди и иронични коментари”, гласи част от изявлението на Сираков.

Ето какво пише Наско Сираков:

Уважаеми левскари,

В началото на кампанията за продажба на абонаментни карти е задължително да отправим призив към всички съпричастни привърженици на клуба. В предстоящия сезон очакваме най-голям брой левскари да закупят своето място на стадион „Георги Аспарухов“!

Обръщаме се и специално към всички бивши треньори, ръководители, играчи и служители с молба да се включат активно в кампанията. През изминалите години, те са постигали много успехи с личния си принос към клуба, но и са получили от синя България огромна обич, уважение, професионална реализация и обществено признание! Вярваме, че с примера си да бъдат всеки мач на стадиона сред нас – ще се сплоти още повече цялата ни общност!

За пръв път ръководството на „ПФК Левски“ ще публикува пълен списък и ще изпрати лично благодарствено писмо до всеки бивш треньор, ръководител, състезател и служител! Вярваме, че техния жест и желание за съпричастност ще бъде последван от хиляди „сини сърца“, а в края на кампанията заедно ще отбележим рекорд за продаден брой сезонни абонаментни карти!

Изразяваме категорично несъгласие със злонамерения тон на всякакви публикации, интервюта и медийни изяви на уж “левскари”, които водени от изцяло лични мотиви и интереси се опитват да създават интриги, напрежение или среда за размяна на обиди и иронични коментари. Повечето от тях нямаше да са известни и за съседите си, ако не бяха се докоснали през годините до Левски! За материалните им придобивки изобщо няма да отваряме тема, защото е недостойно да плюеш там, откъдето си получил толкова много! Хората очакват зложелателите на клуба да не пречат с целенасочени изяви на нормализацията на работата във футболния клуб, щом с нищо позитивно не искат да помогнат.

Милионите левскари у нас и по света знаят, че всяка помощ и подкрепа е безценна, когато е навреме. Настоящата кампания е с огромно значение за всички левскари по ред причини, които са свързани най-вече с финансовата ситуация в клуба. В този тежък период за нас е много важно да получим силна морална подкрепа и отново да покажем заедно, че „левскар да си братко е гордост, левскар да си братко е чест!“.

Вашата подкрепа е безценна за нас!

Ваш Наско Сираков