google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Феновете на Добруджа са изпитали голямо разочарование, след като не са били допуснати на стадиона в Крумовград, въпреки че са пропътували цели 446 километра, за да подкрепят своя тим в гостуването му. Причината за това, както твърдят сами фенове, е критиката им във Фейсбук срещу президента на отбора.

Привържениците на Добруджа са изпитали огромно разочарование, след като не са били допуснати на стадиона в Крумовград, въпреки че са пропътували цели 446 километра, за да подкрепят своя тим в гостуването му. Причината за това, както твърдят сами фенове, е критиката им във Фейсбук срещу президента на отбора.

За много фенове футболът е не само игра, но и начин за изразяване на лоялност към техния отбор. Те се отдават на това да подкрепят своите любимци навсякъде и по всяко време, въпреки че не винаги получават обратната реакция от футболните клубове.

Тази ситуация отново подчертава важността на взаимоуважението между футболните клубове и техните фенове. Взаимната подкрепа и уважение могат да изградят по-силна футболна общност, която ще може да се развива и да расте в бъдеще.

Тимът на Добруджа може да е загубил мача си с 0:2, но в очите на мнозина те останаха победители, тъй като се бориха не само на терена, но и извън него, за уважението на феновете си и на футболната култура като цяло.

Ето и позицията на фенове, споделена във Фейсбук:

„Безпрецедентен опит за саморазправа на президента на Добруджа с група фенове на Добруджа в Крумовград!

Президентът Сергей Серафимов, придружаван от няколко човека охрана, е нападнал в стил 90-те години група фенове, пътували цял ден мача в Крумовград. Причината е писанията на някои фенове в интернет!

Серафимов е хванал един от феновете и заплашил, че ще му се случи нещо. След това е казал, че няма да бъдат допуснати до стадиона в Крумовград. Всичко това се случва пред очите на Орела и полицията. Феновете наистина не са допуснати да подкрепят отбора!

Няма да търпим своеволия и опити за сплашване срещу свободното мнение на всеки един фен! Добруджа е на Добрич и феновете на клуба!

Щом Серафимов си мисли, че ще се опитва да налага цензура, ще си служи с методи от недалечното мутренско минало и други подобни способи, ние заявяваме:

ОТ СЛЕДВАЩИЯ МАЧ СИ КУПЕТЕ ФЕНОВЕТЕ, ИЗВИКАЙТЕ СИ ОХРАНАТА, СЛУЖИТЕЛИТЕ, ПРИЯТЕЛИТЕ!

НЯМА ДА ИМА ОРГАНИЗИРАНА ПОДКРЕПА ОТ СТРАНА НА АГИТКАТА!

Вашето неможене се вижда в пореден мач, не само в Добрич, а и е цяла България!

САМО ДОБРУДЖА!“