Славчев трогна феновете на Левски с емоционално изявление
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Полузащитникът на Левски Симеон Славчев направи изявление, обръщайки се към феновете на “сините” чрез профила си във “Фейсбук”. Славчев си вкара непел автогол при загубата от Берое с 0:2 на “Герена” в понеделник вечер, като в същото време е играл с травма, която се задълбочи и той ще бъде аут за следващите двубои.

Ето и какво пише Симеон Славчев:

Благодаря на всички сини фенове за подкрепата! Извинявам се на Вас, че Ви подведох, подведох съотборниците си, треньора и себе си! От огромното си желание да помогна на тима, взехме неправилното решение да взема участие в мача и контузията на бедрото се поднови! Извинявам Ви се и Ви обещавам, че ще се завърна по-силен, по-мотивиран и готов да играя за Вас и за Левски!

Не ме боли толкова от ситуацията с автогола, а че с течение на двубоя усетих, че отново няма да мога да бъда с Левски в този труден момент и скоро няма да мога да играя за Левски! Боли ме, защото Левски е единственият клуб в моята кариерат, в който съм искал истински да бъда, да играя за Клуба без задни мисли за пари и развитие на кариера! Житейския ми път и този на ФК Левски явно са осеяни с трудности и препятствия в този момент, но аз съм сигурен, че след всяка буря изгрява слънце!

Аз имам нужда от Левски, Левски има нужда от мен!

Само Левски и скоро ще се видим на терена!

Откакто дойде в Левски през зимата, Симеон Славчев е изиграл само 5 мача за “сините”, тъй като бе измъчван от контузии. Сега бившият халф на Карабах отново ще бъде извън строя и не е ясно кога ще се завърне на терена.

В следващия си мач в първенството, отборът на Левски гостува на Арда в Кърджали като срещата е в събота от 20:00 ч.