Слави Костов напуска Левски след края на сезона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Станислав Костов няма да остане в Левски за следващия сезон. Причината, поради която „сините“ се отказват от миналогодишния си топ голмайстор, е конфликт между играча и новия треньор Георги Тодоров, информира вестник „Тема Спорт“. 28-годишния ботевградчанин стартира от първата минута в дебюта на Тодоров (победата с 3:1 над Арда), но след това загуби титулярното си място. В дербито с ЦСКА се появи като резерва, но след влизането му, „червените“ стигнаха до изравнителния си гол.

Доста изненадващо, Костов изобщо не попадна в групата за полуфиналния мач реванш от турнира за Купата на България срещу Локомотив (Пловдив), въпреки че „сините“ се нуждаеха от голове за да продължат напред. Явно още тогава е имало напрежение между двамата. След срещата Тодоров коментира: „Много тежко се работи, Момчетата не са получавали заплати. По този начин, много трудно се контролират процесите, защото един процес се ръководи, когато някой допусне грешка, трябва да го глобиш. Аз как мога да санкционирам някой? Само с думи трябва се справя, но българинът не винаги разбира от приказки.“

Уважаеми привърженици,Във връзка с множество запитвания Ви обръщаме внимание, че билетите за мача между „Берое“ и…

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Thursday, June 25, 2020

Слави Костов игра доста по-малко, през настоящата кампания. Причината е, че в началото на шампионата, нападателят бе мъчен от контузии и дори му се наложи да се подложи на операция. По този начин, той бе аут за почти цялата част от есенната кампания. Костов записа 15 мача във всички турнири през този сезон, но още не се разписвал. Това е доста голямо отстъпление, спрямо миналата година, когато Слави реализира 24 гола в 35 шампионатни мача.

Договорът на нападателя с отбора изтича на 30-ти юни 2022. Той преподписа през миналата есен, докато лекуваше контузията си. Все пак Костов може и да остане в Левски, ако възможно най-скоро оправи отношенията си с Георги Тодоров. Такова развитие обаче е малко вероятно, казват хора от висшето ръководство на клуба.